Ceiba

ÚJDONSÁGOK!

 
Az Ön ára:
3 934 Ft
A CePURUS egy rugalmas, savmentes gumi (módosított PVC), mely képes, önmagában összeszedi a  szennyeződéseket  és porszemcséket.
Az Ön ára:
5 592 Ft
Ez a segédeszköz restauráláshoz, képek, papír, pergamen és más műalkotások szilárdítására és simítására alkalmas.

Az Ön ára:
9 013 Ft
Az Etanol, 96% megfelelő oldószer védőanyagokhoz. Zsírtalanító, tisztító oldat. Alkalmas a  Paraloid B72 gyors feloldására és szárítására acetonnal való keverékben.
Az Ön ára:
Az egylapos archív dokumentumok tömeges savmentesítése esetén egy új moduláris rendszert kínálunk, melynek kapacitása kb. 300 - 500 
A4-es lap/óra. 
Az Ön ára:
314 211 Ft
Az FD típusú párátlanító hûtõ ciklussal mûködik: a mûködéséhez azt a fizikai jelenséget használja ki, hogy amikor a levegõ egy hûtött felülettel érintkezik,..
Az Ön ára:
Egyedi fűtött prés könyvhöz és papírhoz tervezett BBP-A3 a max A3-as méretű papírrakatok vagy egyedi könyvek elfogadható formában történő elsimítására.
az Ön árá - tól :
914 961 Ft
Nagy formátumú hajtogató asztal a térképek és más nagyobb papír dokumentumok restaurálásához: archívumokban és restaurálási műhelyekben.
az Ön árá - tól :
83 132 Ft
A krómlemezes gombbal ellátott nehéz olasz vasat a kézi szigeteléshez használják. 
az Ön árá - tól :
1 447 Ft
DupontTM Tyvek®Textile a papír, film és textíliák legjobb jellemzőit kombinálja. Egyedi fizikai jellemzőinek köszönhetően a legjobb választás a műtárgyak szállítására és tárolására. 
az Ön árá - tól :
10 461 Ft
A homogén, száraz tiszta Gustav Berger féle O.F. 371, oldóanyag mentes anyagréteg különösen alkalmas az átlátszó bélésekre. 
az Ön árá - tól :
8 289 Ft
A BEVA® GEL egy vízalapú akril és EVA gyanták diszperziója. Tiszta formájában vagy vízben oldva a BEVA® GEL kiváló vízalapú ragasztó diszperzió,...
az Ön árá - tól :
9 474 Ft
BEVA®371 Az oldatot Gustav A. Berger fejlesztette ki 1970-ben. Az oldott anyag a ragasztó oldat 40%-át is kiteheti (súly szerint), és a következőket tartalmazza...
Az Ön ára:
12 829 Ft
A Lineco ABACA.SA öntapadó ragasztószalag finom manilakenderből, erős akril ragasztóval együtt, amely állandó és nem sárgul. 
az Ön árá - tól :
3 395 Ft
Savmentes poli-acetát ragasztó kiválóan tapad, amely száradás során átlátszóvá válik.
Az Ön ára:
4 316 Ft
pH semleges reverzibilis ragasztó, amely száradás során átlátszóvá válik. Levéltári dokumentumok javítására és ragasztására tervezték.
az Ön árá - tól :
6 645 Ft
A keményítő megfőzésével ragacsos masszát kapunk, ami könnyebb és vékonyabb, mint a klasszikus búzakeményítő. pH semleges. Levéltári dokumentumok javítására és ragasztására tervezték.
Az Ön ára:
1 579 Ft
A Jin-Shofu vagy búza keményítő pasztát hagyományosan Japánban használják kötéshez. A keményítő és a víz láng feletti keverékéből lehűlés után sima paszta lesz, melyet felhasználnak.
Az Ön ára:
5 197 Ft
Megfelelő ragasztó pép elkészítéshez (kezelés), tárgyak szereléséhez és más restaurálási és megőrzési alkalmazásokhoz. 
sikeres bejelentkezés
Jste příhlášen jako. Host.
Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó.
Az Ön kódja rendben, kedvezmény levonva
Az On kódja nem helyes a kedvezmény nincs levonva.
;