Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ceiba

Papírok

az Ön árá - tól :
1 097 Ft
Az öregedési folyamatoknak ellenálló levéltári papírok kiválóan alkalmasak a megőrizendő dokumentumok, mappák tárolására. Különleges felületi tulajdonságának köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek,emellett magas a kopásállósága is. 
az Ön árá - tól :
123 355 Ft
Öregedési folyamatoknak ellenálló levéltári papír tekerecses kiszerelésben. Kiválóan alkalmas a megőrizendő dokumentumok, mappák tárolására. 
az Ön árá - tól :
839 Ft
Lúgtartalom mentes természetes fehér fotografikus levéltári fotópapír, PH semleges. Nem tartalmaz semmilyen optikai fehérítőanyagokat, melyet a PAT tesztei is bizonyítanak. 
az Ön árá - tól :
540 Ft
A világos fehér színű múzeumi és fotografikus levéltári papírok lúgtartalommal ellátva ellenállnak az öregedési folyamatoknakKiválóan alakalmasak fénymásolásra, csomagolásra, mappa ellapolásra, iratok elválasztásához és összekötéséhez gyaránt.
 
az Ön árá - tól :
12 855 Ft
Fehér színű magas minőségű múzeumi papírok, ellenállnak az öregedési folymatokna. Mivel rendelkezik lúgtartalommal, maximálisan időtálló. Alkalmas másoló papírként, mappa ellapolásra, iratok elválasztásához és összekötéséhez gyaránt.
 
az Ön árá - tól :
468 Ft
A színes magas minőségű múzeumi papírok, ellenállnak az öregedési folymatokna. Mivel rendelkezik lúgtartalommal, ezért maximálisan időtálló. Alkalmas másoló papírként, mappa ellapolásra, iratok elválasztásához és összekötéséhez gyaránt.
 
 
az Ön árá - tól :
18 226 Ft
Japán papír, mely lúgtartalomtól mentes. Körülbelül 9,0 g/m2, az egyik felén simára kezelve. Alkalmas levltári dokumentumok konzerválására, illetve egyéb örökség megőrző funkciókra. 
az Ön árá - tól :
13 823 Ft
Japán papír, mely tartósítószerektől mentes. Kis tekercsekben 2 illetve 3 cm-es szélességben, 150 m hosszúságban is kapható. Alkalmas levltári dokumentumok konzerválására, illetve egyéb örökség megőrző funkciókra. 
az Ön árá - tól :
17 100 Ft
Az egyik oldalán fényes, pH neutrális papír, melyl lúg - és optikai fehérítő anyagoktól mentes papír. Alkalmas csomagolóanyagként, illetve a megőrizendő anyagok, képek, fotók, akvarellek megóvására.
 
az Ön árá - tól :
126 260 Ft
Az egyik oldalán fényes, pH neutrális papír, mely lúg- és optikai fehérítő anyagoktól mentes papír, tekercsben.. Alkalmas csomagolóanyagként, illetve a megőrizendő anyagok, képek, fotók, akvarellek megóvására.
 
 
az Ön árá - tól :
17 390 Ft
Fehér selyempapír, természetes kalcium-karbonáttal dúsítva (GCC), pH értéke 8-9,5.
Savmentes és nem tartalmaz semmilyen optikai fehérítő anyagokat (OBA-free). 
az Ön árá - tól :
114 850 Ft
Fehér selyempapír tekercsben, természetes kalcium-karbonáttal dúsítva (GCC), pH értéke 8-9,5.
Savmentes és nem tartalmaz semmilyen optikai fehérítő anyagokat (OBA-free). 
az Ön árá - tól :
17 968 Ft
Az átlátszó levéltári papír nem tartalmaz lúgot, pH értéke 6,9 -7,2. Savmentes, optikai fehérítőanyagokat nem tartalmaz (OBA-free). Alkalmas csomagolásra, fotók és negtívok megóvására.
 
az Ön árá - tól :
115 100 Ft
Az átlátszó levéltári papír- tekercsben nem tartalmaz lúgot, pH értéke 6,9 -7,2. Savmentes, optikai fehérítőanyagokat nem tartalmaz (OBA-free). Alkalmas csomagolásra, fotók és negtívok megóvására.
 
az Ön árá - tól :
468 Ft
Ezen tesztpapír, egyfajta savtalanító papír, melynek sikerességét a  németországi szabványügyi intézet, nevén DIN is igazolta a nyomtatott és az írásos papírok körében. Összetétele: fa rost alapanyag műgyantával és timsóval.
 
az Ön árá - tól :
403 Ft
Ezen tesztpapír, egyfajta savtalanító papír, melynek sikerességét a  németországi szabványügyi intézet, nevén DIN is igazolta a nyomtatott és az írásos papírok körében. 
 
sikeres bejelentkezés
be vagy jelentkezve mint. Host.
Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó.
Az Ön kódja rendben, kedvezmény levonva
Az On kódja nem helyes a kedvezmény nincs levonva.