Ceiba

Könyv tisztító és jelölő segédeszközök

Az Ön ára:
7 677 Ft
Speciális tisztító gitt, könnyen formázható. Speciállis tulajdonságainak köszönhetõen alkalmas a papír felületi tisztítására. 
 
az Ön árá - tól :
1 215 Ft
Dirt Eraser - vegyileg kezelt tisztításra alkalmas gumi szivaccsal. 
Book cleaner - tisztító készítmény alkalmas, por, foltok és felületi szennyeződések eltávolítására könyveken és papírokon.
az Ön árá - tól :
431 Ft
A tiszta munkavégzés használatához pamut kesztyű univerzális méretben, fehér, színben, természetes, csúszásmentes. Gumikesztyű folyadékok kezelésére, pl. kézi savtalanításnál.
az Ön árá - tól :
2 923 Ft

Wishab szivacs papír, textil, festmények, freskók, falfestmények, bevonatok és a falak száraz tisztítására alkalmas. Használata nem hagy bakteriális maradványokat.

Az Ön ára:
3 585 Ft
Vízálló, pH semleges ás vegyileg ellenálló tollak archiválási minõségben, színállóak. Csomag: három darab fekete toll - 0.5 mm, 1 mm and 2 mm. 
az Ön árá - tól :
1 477 Ft
A Ceiba pH tesztceruza a papír dokumentum pH értékének és savasságának gyors és könnyû meghatározásához.
 
 
 
 
az Ön árá - tól :
3 769 Ft
pH-teszt tollak a pH, savasság és fatartalom egyszerű és gyors meghatározásához a papírdokumentumokban, képekben és grafikákban.
az Ön árá - tól :
2 769 Ft
Tisztító "párnácska" papírra, képekre és paspartukra nagyon puha és gyengéd tisztítószerrel mely elnyeli a port és piszkot, a papír sennyeződéstől és penésztől való könnyű megtisztítására. 
 
 
 
sikeres bejelentkezés
Jste příhlášen jako. Host.
Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó.
Az Ön kódja rendben, kedvezmény levonva
Az On kódja nem helyes a kedvezmény nincs levonva.
;