Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ceiba

A papír tömeges savtalanítása GSK technológiával

A GSK mbH – a Szövetség az írásos kulturális örökség fennmaradásáért – 2009júniusában jött létre a Neschen Levéltári Központ, valamint a levéltár laponkéntisavtalanítási technológiájának és mikrofilm adatbázisának megvásárlásával. A folyamatosfejlesztés és a laponkénti savtalanítási folyamat optimalizálásának eredményeként, azúgynevezett „Bückeburgi eljárás” mindössze 15 év leforgása alatt az iratanyagokmegõrzésével foglalkozó ágazat nélkülözhetetlen elemévé vált. A laponkénti megõrzésmagas minõségét sikerült hatékonyan ötvözni az ipari szabványoknak megfelelõ tömegesfeldolgozás által támasztott igényekkel. Ennek köszönhetõen, az 1996-os 20 000 oldalnyifeldolgozott iratmennyiséget 2009-re sikerült 11 millió oldalra növelni. A mai napig a GSKtöbb mint 100 millió oldalnyi iratot õrzött meg.

Komplex megoldást kínál a tömeges papírkonzerválás és tárolás terén A GSK az egyetlen olyan vállalat a világon, amely a laponkénti és tömeges savtalanítássalipari méretekben foglalkozik. Folytatni szeretnénk ezt a sikertörténetet, és a nemzetközipiacon megszerzett vezetõ szerepünket tovább szeretnénk bõvíteni, hogy az írásoskulturális örökségünket jelentõ felbecsülhetetlen értékû eredeti dokumentumokmegõrzése érdekében kompetencia és fejlesztési központtá válhassunk. A tömegespapírkonzerválás és tárolás terén komplex szolgáltatást nyújtó vállalatként 2010 ótaképesek vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára a levéltári iratok tömegeskonzerválásával és tárolásával kapcsolatos valamennyi szolgáltatást egyetlen forrásbólbiztosítsuk. Az egész világon egyedülálló módon, a GSK rendszer lehetõvé teszi adokumentumok, könyvek vagy folyóiratok költséghatékony és gyors megõrzését,miközben azokról felhasználóbarát másodpéldányok készülnek.

A Ceiba a GSK vállalat kelet- és középeurópai partnere és forgalmazója. Ha a GSK termékeivel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.
Az Ön ára
 
 
Letöltés:    KPR79-05.jpg
kiválasztott termék darabszáma

Az Ön kérdése A papír tömeges savtalanítása GSK technológiával

sikeres bejelentkezés
be vagy jelentkezve mint. Host.
Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó.
Az Ön kódja rendben, kedvezmény levonva
Az On kódja nem helyes a kedvezmény nincs levonva.